מס' מקצוע |
שם מקצוע |
ניקוד |
ניתן בסמסטר |
מערכת שעות |
אתר המקצוע |
66010 |
תכן מפעלי מזון וביוטכנולוגיה |
3 |
א |
|
|
66011 |
פרויקט איג'ם |
6 |
ב |
|
|
66012 |
פרויקט מתקדם בביוטכנולוגיה והנדסת מזון 1 |
3 |
ב |
|
|
66013 |
פרויקט מתקדם בביוטכנולוגיה והנדסת מזון 1 |
3 |
א |
|
|
66016 |
נושאים נבחרים בהנדסת ביוטכנולוגיה ומזון 3 |
1 |
א+ב |
|
|
66121 |
דיאגנוסטיקה רפואית |
3 |
ב |
|
|
66015 |
נושאים נבחרים בהנדסת ביוטכנולוגיה ומזון 2 |
1 |
א+ב |
|
|
66215 |
טכנולוגיה של מוצרי חלב |
2 |
ב |
מערכת שעות |
|
66217 |
אריזה וחיי מדף: מזון ומוצרים ביולוגיים |
3 |
א |
|
|
66226 |
טכנולוגיה לייצור יין |
2 |
|
|
|
66230 |
הערכת מזון באמצעות החושים |
2.5 |
א |
|
|
66237 |
הערכת חיי מדף של מזון ותרופות |
2.5 |
|
|
|
66241 |
פרקים מתקדמים באריזת מוצרים |
2 |
|
|
|
66247 |
חומרים מתקדמים לביוטכנולוגיה ומזון |
2 |
|
|
|
66252 |
מזון וקיימות |
2 |
א |
|
|
66255 |
מכניקה של חומרים רכים בביוטכנולוגיה ומזון |
2.5 |
ב |
|
|
66327 |
שיטות פיסקליות לאפיון ביומולקולות |
2 |
|
|
|
66329 |
אמולסיות במזון ובביוטכנולוגיה |
2.5 |
ב |
|
|
66332 |
ביו-ננו היברידים וביוסנסורים |
2.5 |
ב |
מערכת שעות |
|
66333 |
ביורוקחות – פרמקולוגיה והובלה |
2.5 |
א |
|
|
66334 |
מיקרו-ננו אנקפסולציה לשחרור מבוקר |
3 |
א |
|
|
66418 |
מיקרוביולוגיה של פתוגנים |
2 |
א |
|
|
66421 |
אנליזה של המיקרוביום |
2 |
|
|
|
66505 |
תהליכי הפרדה והשבה בביוטכנולוגיה |
2.5 |
|
|
|
66513 |
ביוטכנולוגיה של תאים אנימליים |
2.5 |
ב |
מערכת שעות |
|
66516 |
מעבדה בביוטכנולוגיה מולקולרית |
2 |
ב |
|
|
66517 |
טכנולוגיות גנטיות מתקדמות |
3 |
|
מערכת שעות |
|
66518 |
ביוקטליזה שימושית |
2 |
|
|
|
66521 |
הנדסת רקמות |
2 |
|
|
|
66524 |
ביוטכנולוגיה של פפטידים |
2 |
|
|
|
66525 |
יזמות בהנדסת ביוטכנולוגיה ומזון |
2.5 |
א |
|
|
66526 |
ביולוגיה סינתטית |
3 |
א |
|
|
66527 |
מהמעבדה ועד לשוק – תעשיית הביוטק |
3 |
|
|
|
66528 |
שיטות מחקר במדעי המוח |
3 |
ב |
מערכת שעות |
|
66529 |
ביואינפורמטיקה של סרטן |
3 |
א |
|
|
66530 |
מגן לחלבון |
4 |
|
|
|
66531 |
סמינר בביוטכנולוגיה חישובית |
1 |
ב |
|
|
66533 |
לקראת תאים סינטטיים |
2 |
ב |
מערכת שעות |
|
66534 |
נושאים נבחרים בנתוני עתק לביוטכולוגיה |
2 |
ב |
|
|
66605 |
תזונה מונעת היבטים בריאותיים |
2 |
ב |
מערכת שעות |
|
66614 |
תזונה אישית |
2 |
ב |
|
|
66616 |
אספקטים קולינריים בפיתוח מוצר |
2 |
|
|
|
68006 |
פרויקט מיוחד |
1 |
א+ב |
|
|
68009 |
סמינר מתקדם בהנדסת מזון |
5 |
א+ב |
|
|
68238 |
מדע וטכנולוגיה של ביו-חומרים |
3 |
ב |
|
|
68505 |
סטטיסטיקה לתכנון ניסויים ואנליזה |
3 |
א |
|
|
68509 |
תהליכי יסוד בביוטכנולוגיה |
3.5 |
א |
|
|
68512 |
שיטות אנליטיות חדישות בביוטכנולוגיה |
2.5 |
ב |
מערכת שעות |
|